Cătuşe, droguri, mascaţi şi reţineri în seara de Valentine s Day, în Micălaca

Data publicare: Miercuri, 14 Februarie, 2018 Total: 16176 accesari

Cătuşe, droguri, mascaţi şi reţineri în seara de Valentine s Day, în Micălaca

Liniştea din seara de 14 februarie a fost tulburată în cartierul Micălaca, mai exact în zona 300, după ce mascaţii au descins în forţă într-una din locuinţele aflate în blocul 359.

 

A fost o acţiune-fulger a oamenilor legii care s-a încheiat în doar câteva minute- timp destul însă pentru mascaţi, să încătuşeze mai multe persoane iar apoi să se facă nevăzuţi.

 

Din puţinele informaţii obţinute până în acest moment, se pare că ar fi vorba despre o acţiune bine organizată a oamenilor legii care are ca scop, destructurarea unei reţele de traficanţi de droguri.


Întreaga operaţiune s-a desfăşurat în jurul orei 21.00 şi, deşi a fost o acţiune-fulger la care mass-media nu a apucat să reacţioneze, Ghidul Arădean a reuşit să surprindă momentul în care oamenii legii transportau suspecţii către autospecială.


Update: „În această seară, polițiștii SIC au acționat în vederea aplanării unui conflict în care au fost implicați trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, toți din Arad. Starea conflictuală dintre cei trei a fost anihilată în faza incipientă, nefiind tulburat climatul de ordine și liniște publică“, susțin reprezentanții IPJ Arad.


Cu toate că ar fi fost vorba despre doar de aplanarea unui conflict între interlopii din zonă, martorii de la faţa locului ne-au relatat că ar fi vorba de ceva mai mult, având în vedere faptul că desfăşurarea de forţe a fost una mult peste un simplu conflict care tulbura ordinea publică.