Angajatul CFR care a snopit în bătaie un călător și-a pierdut funcția

Data publicare: Marti, 13 Februarie, 2018 Total: 6226 accesari

Angajatul CFR care a snopit în bătaie un călător și-a pierdut funcția

Imaginile cu un reprezentant CFR Călători care snopeşte în bătaie un călător fără bilet, ajutat de alţi doi călători, au ajuns şi la mai-marii CFR care au luat decizia imediată de a îl suspenda pe angajatul vinovat din funcţie. Pe lângă ancheta demarată de poliţie, angajatul este cercetat disciplinar acum şi de către de superiorii din CFR şi nu va mai avea voie să controleze pasagerii.

 

Întreg incidentul a avut loc în gara din localitatea arădeană Milova. Controlorul s-ar fi înfuriat pentru că bărbatul care abia fusese dat jos din tren pe motiv că nu avea bilet, încerca să urce înapoi în tren.

 

În ajutorul controlorului au sărit şi două ajutoare: doi călători care, au coborât din tren pentru a-l lovi şi ei pe bărbat, cu pumnii şi picioarele, deşi acesta era căzut la pământ. Victima a fost abandonată pe peronul gării sub privirile şocate a celorlalţi călători.

 

În urma bătăii încasate, bărbatul rănit a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit martorilor, victima ar fi fost într-o avansată  stare de ebrietate.

 

Conducerea CFR a luat act de faptele angajatului şi spune că o astfel de situaţie este regretabilă iar astfel de întâmplări nu vor mai avea loc pe viitor.


Citeşte şi INCREDIBIL ce s-a întâmplat într-un tren, chiar în gara Milova