INCREDIBIL ce s-a întâmplat într-un tren, chiar în gara Milova

Data publicare: Marti, 13 Februarie, 2018 Total: 1593 accesari

INCREDIBIL ce s-a întâmplat într-un tren, chiar în gara Milova

 

Luni 12 februarie a.c., o bătaie care a avut loc în gara Milova din județul Arad a șocat o țară întreagă. Călătorii, martori la toată scena șocantă au filmat încăierarea ce a avut loc și au postat-o pe rețelele de socializare. 


Se pare că, în momentul în care unul dintre călători a fost bătut fără milă, de alți călători, trenul se afla în gara Milova din județul Arad. Violența cu care bărbatul a fost bătut i-a șocat pe toți cei care au fost martori la această bătaie, dar și pe cei care au văzut filmarea postată pe Facebook. Acesta ar fi fost forțat să coboare din tren, bruscat și lovit de alte persoane, necunoscute.


"Polițiștii de transporturi feroviare Arad au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla intr un tren care circula pe relația tm- Simeria, in statia Milova, a fost constrâns să coboare fiind agresat apoi de mai multe persoane necunoscute de acesta. Polițiștii efectuează cercetări in vederea identificării și tragerii la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe" precizează reprezentanții IPJ Arad.