Camion răsturnat la ieşirea de pe autostradă, de lângă Zona Industrială! Şoferul, un cetăţean turc, a fost transportat la spital

Data publicare: Vineri, 09 Februarie, 2018 Total: 2815 accesari

Camion răsturnat la ieşirea de pe autostradă, de lângă Zona Industrială! Şoferul, un cetăţean turc, a fost transportat la spital

Un camion încărcat cu legume s-a răsturnat vineri seara, în jurul orei 20.30, chiar la ieşirea de pe autostradă, de lângă  Zona Industrială Vest.

 

Din primele informaţii, se pare că şoferul, un cetăţean turc în vârstă de aproximativ 45 de ani, în timp ce se pregătea să iasă de pe autostreadă, a pierdut controlul volanului în curbă şi a spulberat parapetul de protecţie care despărţea cele două sensuri de mers. Camionul s-a răsturnat pe o parte iar şoferul a fost transportat la spital cu o ambulanţă SMURD, fiind rănit în urma impactului.

 

Impactul a fost atât de puternic încât parapeţii metalici au fost distruşi în totalitate iar segmenţii de beton, grei de câteva tone fiecare, aflaţi între sensurile de mers,  au fost mutaţi din loc.

 

Cabina, dar şi remorca frig au fost distruse în totalitate iar pe şosea a început să se scurgă combustibil din rezervorul avariat.

 

Pentru a preveni un incendiu, dar şi alte incidente rutiere, pompierii sosiţi la faţa locului au decuplat bateriile camionului şi au împrăştiat nisip pe carosabil.

 

Circulaţia în zonă este îngreunată de mai bine de o oră iar poliţiştii şi pompierii au securizat zona, până când camionul va fi repus pe roţi şi scos în afara suprafeţei carosabile.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.