Dr. Corina Crişan: „Spitalul Județean Arad – fără sprijin din partea Guvernului PSD”

Data publicare: Vineri, 09 Februarie, 2018 Total: 1325 accesari

Dr. Corina Crişan: „Spitalul Județean Arad – fără sprijin din partea Guvernului PSD”

Consilierul judeţean PNL Corina Crişan demască demagogia ieftină a deputatului PSD Florin Tripa. Guvernul PSD nu a alocat niciun leu pentru investiţiile în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în 2017. Ba mai mult, a şi confiscat spitalului din Arad aparatul RMN pe care ar fi trebuit să îl primim. În schimb, în loc să îşi interpeleze ministrul care a tăiat Aradul de pe lista de investiţii, Tripa insultă conducerea Consiliului Judeţean Arad, care începând cu anul 2010 a investit 27 de milioane de euro în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

           
Deputatul Florin Tripa nu cunoaşte subiectul despre care vorbeşte sau încearcă o manipulare jalnică. Consiliul Judeţean Arad este principalul finanţator al spitalului. Este adevărat că foarte mulţi arădeni responsabili au înţeles să se implice la rândul lor pentru susţinerea sistemului de sănătate arădean. Nu am auzit ca deputatul Tripa să fi fost printre ei şi să fi donat pentru spital, deşi înteleg că i-a crescut salariul foarte mult. Consiliul Judeţean are un program anual de investiţii şi modernizare a spitalului judeţean şi e singurul consiliu judeţean din România care a construit de la zero un spital nou, secţia TBC din cartierul Grădişte.

           
Aşteptam de la un deputat al puterii să susţină proiectele medicale ale Aradului şi nu să îi atace pe cei care muncesc pentru aceste proiecte. Dar PSD ne-a dezamăgit şi la acest capitol. Poate din cele 45 de milioane de euro tăiate de la judeţul Arad prin Legea Bugetului de Stat s-ar fi putut face investiţii şi mai mari în spital, dar deputatul Tripa a ales să voteze împotriva Aradului şi implicit a proiectelor din sistemul sanitar
”, a încheiat consilierul judeţean PNL dr. Corina Crişan.