Bătrân accidentat în stația de tramvai din zona Miorița

Data publicare: Joi, 08 Februarie, 2018 Total: 2743 accesari

Bătrân accidentat în stația de tramvai din zona Miorița

ARAD. Joi seara, în jurul orei 18:20 s-a petrecut un accident rutier în stația de tramvai din zona Miorița. Un bătrân a fost grav accidentat. 

Se pare că un bătrân de aproximativ 60 de ani, în încercarea de a prinde tramvaiul din stația Miorița spre Podgoria, a trecut pe roșu potrivit martorilor oculari și vrând să urce pe uşa din spate, s-ar fi împiedicat de bordură iar în cădere s-a lovit de tramvai și a căzut în spatele acestuia. Bărbatul s-a lovit la cap. La fața locului au sosit de urgență un echipaj al Biroului Rutier Arad precum și un echipaj SMURD, care a preluat victima, transportând-o la spital. 


Vatmanul a declarat pentru Ghidul Arădean că nu a observat incidentul deşi s-a asigurat în oglinzile retrovizoare, înainte să plece din staţie iar pe bord, în momentul plecării, nu s-a aprins niciun bec, semn că bătrânul nu apucase să acţioneze butonul de deschidere a uşilor. De altfel, acesta a fost anunţat de cele întâmplate abia în următoarea staţie, de lângă magazinul Kaufland, acolo unde a aşteptat sosirea poliţiştilor. 


Vatmanul a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care au fost împrejurările ce au dus la acest incident nefericit.


Circulaţia tramvaielor a fost întreruptă vreme de o oră, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.



FOTO: BOGDAN BĂLUȚĂ