O tânără însărcinată, transportată la spital, în urma unui accident rutier

Data publicare: Joi, 08 Februarie, 2018 Total: 1604 accesari

O tânără însărcinată, transportată la spital, în urma unui accident rutier

O tânără în vârstă de 28 de ani, din localitatea Zăbrani, a ajuns la spital după ce maşina în care se afla, a fost implicată într-un carambol produs joi dimineaţa, în jurul orei 10.00, pe Drumul Naţional 7.

 

Totul s-a petrecut  în apropierea localităţii Cicir, pe sensul de mers dinspre Deva spre Arad. Se pare că unul dintre şoferi, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, în timp ce conducea autoturismul, nu a observat coloana de maşini de care se apropia şi a lovit din spate un autoturism pe care l-a proiectat într-un altul, oprit şi el în coloană.

 

Deşi impactul nu a fost unul puternic, pe lângă poliţiştii de la brigada Rutieră,  la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, pentru a acorda primul ajutor unei tinere de 28 de ani, aflată într-una dintre maşinile implicate. Aceasta  s-a lovit uşor la cap şi  se pare, este şi însărcinată, motiv pentru care medicii au decis să o transporte la spital pentru investigaţii amănunţite.

 

Din fericite, atât ea, cât şi copilul încă nenăscut, se află în afara oricărui pericol. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili care sunt motivele producerii incidentului rutier.


Foto: Facebook/ Radar ARAD