Gică Popescu a dezvaluit planurile lui cu Gică Hagi: “Plecăm împreună la sfârşitul sezonului, cu siguranţă!”

Data publicare: Joi, 08 Februarie, 2018 Total: 3345 accesari

Gică Popescu a dezvaluit planurile lui cu  Gică Hagi: “Plecăm împreună la sfârşitul sezonului, cu siguranţă!”

Gică Popescu că Gică Hagi ar putea pleca din România la finalul sezonului. "Baciul" crede în intenţiile "Regelui" de a pleca din România şi anunţat că ar putea pleca împreună, urmând  ca tot împreună să se implice într-un proiect sportiv. Chiar dacă Hagi va pleca, Popescu e convins că Academia nu va avea de suferit deoarece "Regele" o va lăsa pe mâini bune.

 

"Îl cred, îl cred foarte tare. El ar fi putut pleca în fiecare an. Am fi putut pleca împreună, dar nu am făcut-o pentru că el a vrut să rămână aici. Poate să antreneze la un nivel foarte înalt, a avut proiecte puse pe masă, dar ţine foarte mult la proiectul de Viitorul.



La sfârşitul sezonului, cu siguranţă (n.r. - ar putea pleca). Probabil că mai sunt şi alţi antrenori care pot conduce Viitorul în aceeaşi strategie pe care a stabilit-o Gică. Sunt convins că Academia are resursele necesare pentru a continua şi fără Gică.  S-ar putea să plecăm împreună. O să aflaţi la un moment dat"
, a spus Gică Popescu, la DigiSport.



Se pare că REGELE a avut câteva oferte interesante din afară. Hagi a purtat tratative pentru a antrena în Arabia Saudită şi în Turcia, oferte pe care s-ar putea să le ia în considerare la sfârșitul sezonului.

 

Dacă fanii VIITORULUI se întreabă ce se va întâmpla cu echipa în cazul în care Hagi acceptă una din ofertele de a antrena în alt campionat, se pare că soluția pentru banca tehnică va fi  un colectiv tehnic, mai ales că Academia are peste 300 de copii cazați, pregătiți cu școala, au la dispoziție autocare, și condiții foarte bune de antrenament.

 

Sursa: digisport.r