Doi tineri din Ineu, arestaţi pentru comiterea a două spargeri într-o singură noapte

Data publicare: Miercuri, 07 Februarie, 2018 Total: 2746 accesari

Doi tineri din Ineu, arestaţi pentru comiterea a două spargeri într-o singură noapte

Polițiștii orașului Ineu au identificat doi tineri, bănuiți că ar fi comis două furturi,  pe raza localității, într-o singură noapte.


În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri, cu vârste de 21 și 22 de ani, din localitatea Ineu, care, în noaptea de 3 spre 4 februarie , ar fi pătruns într-o florărie de pe raza localității prin forțarea unei uși. Pentru că proprietarii nu lăsaseră  nici bani, nici obiecte de valoare care să poată fi sustrase cu uşurinţă, cei doi tineri au decis să nu plece cu mâna goală, aşa că au sustras un stick de memorie.

 

Nemulţumiţi de prada cu care s-au ales, cei doi au decis să îşi încerce norocul într-o altă locaţie. La scurt timp după spargerea dată la florărie şi furtul stickulu, aceştia s-au deplasat către biroul unui executor judecătoresc de pe raza localității Ineu, în speranţa că acolo vor da peste o adevărată comoară.

 

Tinerii au pătruns în incintă prin escaladare și spargerea unui geam, însă nici de această dată, cei doi nu s-au ales cu bani cash, aşa că au luat ce le-a căzut la mână: un card bancar.

 

În urma sesizărilor, oamenii legii au demarat o anchetă iar în  baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost identificaţi în timp record şi reținuți de oamenii legii. Suspecţii au fost arestaţi pentru 24 de ore, https://ladyx.ch iar în urma prezentării acestora în faţa magistraților, s-a dispus ulterior arestarea preventivă a celor doi tineri pentru 30 de zile.