O familie din Vladimirescu, la un pas de TRAGEDIE

Data publicare: Miercuri, 07 Februarie, 2018 Total: 1372 accesari

O familie din Vladimirescu, la un pas de TRAGEDIE

O familie din localitatea Vladimirescu s-a aflat la un pas de o adevarată TRAGEDIE ! Cei trei copii lăsați acasă nesupravegheați au dat foc la casă.

Se pare că cei trei copilași, au fost lăsați singuri acasă, deoarece este vacanță, părinții fiind nevoiți să meargă la serviciu. Copiii au vrut să pregătească mâncare, dar într-o clipă de neatenție, tigaia în care se afla uleiul încins a luat foc, iar de aici, totul a fost la un pas de o adevarată tragedie.

Copiii au avut un înger păzitor, și toți trei au reușit să iasă din casă la timp, teferi și nevătămați. Cel mai curajos dintre ei a pus mâna repede pe telefon și a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat de urgență reprezentanții Detașamentului de Pompieri Arad.

Se pare că flăcările au distrus bucătăria, însă pagubele materiale au fost reduse datorită intervenției rapide a pompierilor.


George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad recomandă tuturor părinților să nu-și lase copiii nesupravegheați să folosească aparatele de gătit cu flacăra deschisă.

Foto: arhivă