AFLĂ dacă telefonul tău este urmărit sau ascultat! Distribuie și prietenilor tăi

Data publicare: Marti, 06 Februarie, 2018 Total: 4131 accesari

AFLĂ dacă telefonul tău este urmărit sau ascultat! Distribuie și prietenilor tăi Cu siguranță, de multe ori te-ai întrebat dacă nu cumva telefonul tău este urmărit, sau chiar asculat. Acum poți afla acest lucru prin doi pași simpli

Cu ajutorul unor coduri foarte ușoare poți afla acum, dacă telefonul tău este urmărit, precum și mesajele tale și imformațiile sunt sau nu protejate, sau ești urmărit.

*#21# - Acest cod iți va spune pe loc dacă apelurile, mesajele sau alte date sunt deviate. Astfel vei afla care este statusul diverselor tipuri de devieri și numărul către care e transferată informația. Această funcție este deseori folosită de partenerii geloși sau de părinții care vor să-și protejeze copiii. 

*#62#- Cu acest cod poți afla unde sunt redirecționate apelurile, mesajele și datele tale , în cazul în care ți se pare că nimeni nu te poate contacta. Se poate întâmpla să fie redirecționate către unul din numerele operatorului. 

##002#- Acesta este un cod universal cu care poți încheia toate formele de redirecționare din telefonul tău. 

*#06#- Cu acest cod poți afla IMEI ( International Mobile Equipment Identifier). Cu acest numar îți poți găsi foarte ușor telefonul, dacă cineva ți-l fură. Când este pornit, locația sa este transmisă automat către operatorul de rețea, chiar dacă în el este introdusă altă cartelă. 

Ca să afli dacă telefonul îți este ascultat, trebuie doar să  suni la 544 și la formarea acestui număr, în telefon se aude un robot telefonic, care spune că „acest număr nu există”, „numărul nu este în serviciu”, „număr incorect” sau „abonatul nu poate fi contactat” înseamnă că nu aveţi telefonul ascultat. 

Dacă după ce ai format numărul 544 se aude un sunet ciudat, de bruiaj, ca şi cum s-ar încerca formarea unei legături sau alt zgomot ca şi cum s-ar efectua legătura cu o centrală și ar suna ocupat, atunci aveţi telefonul ascultat.

sursa: loon.ro
foto: arhiva