Bogdan Boca (PNL): “Încă o minciună a deputatul-marionetă Căprar!”

Data publicare: Luni, 05 Februarie, 2018 Total: 985 accesari

Bogdan Boca (PNL): “Încă o minciună a deputatul-marionetă Căprar!”

Din nou pseudo-președintele PSD Arad, nimeni altul decât deputatul Dorel Căprar, supusul lui Dragnea și a lui Fifor s-a trezit vorbind în presă, așa cum îi place lui și acoliților de pe lângă el să o facă. A ieșit din nou la atac împotriva administrației locale. Dar cum deja ne-am obișnuit, vorbele sau mai bine zis inepțiile scoase din gura acestui Căprar care de-a lungul timpului ne-a demonstrat un caracter ZERO și o implicare în dezvoltarea Aradului, la fel ca și caracterul său, adică ZERO aduce acuze administrației pentru neaccesarea fondurilor europene.

Prin urmare, doresc să îi reamintesc deputatului PSD, următoarele:

- Ipocrizia parlamentarului PSD Căprar nu are limite, se găsește vorbind omul care a votat ca Aradului să i se fure 16 milioane de euro.

- Căprar demonstrează că nu e informat despre faptul că Aradul are în derulare, împreună cu alte trei orașe, un proiect prin programul româno-elvețian în valoare de 9.3 milioane franci elvețieni pentru reabilitarea rețelei de transport și distribuția energiei termice.

- Căprar omite să spună  că în 2017 Guvernul PSD a accesat mai puține fonduri europene decât guvernul tehnocrat în anul 2016, deci îi recomand să vadă bârna  din ochiul său înainte să arate paiul din ochiul celuilalt.

-PSD nu știe faptul că Aradul a câștigat, pe fonduri europene, 31 milioane  euro pe dezvoltare  infrastructură, 10 milioane euro pentru a pune în valoare terenurile degradate și a deveni spații verzi.

Însă toate aceste proiecte nu au fost votate de către colegii de partid ai lui Căprar, adică grupul consilierilor PSD din Consiliul Local.

Așa că, domnule Căprar înainte să vorbiți despre proiectele Aradului nu ar fi mai util să le cunoașteți și să vă asigurați că grupul de consilieri PSD să le și voteze?!” declară Bogdan Boca, președinte al organizației municipale TNL Arad și consilier local PNL.