Un șofer arădean a lovit grav un biciclist, după care a fugit de la locul accidentului

Data publicare: Luni, 05 Februarie, 2018 Total: 2226 accesari

Un șofer arădean a lovit grav un biciclist, după care a fugit de la locul accidentului Sâmbătă 4 februarie a.c. un șofer arădean a lovit un biciclist, pe raza județului Timiș, după care a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii Biroului Rutier din Timișoara au fost anunțați sâmbătă 4 februarie a.c. , de producerea unui grav accident de circulație pe DJ 691. Un biciclist în vârstă de 56 de ani a fost lăsat cu răni grave pe marginea drumului, după ce șoferul unei autoutilitare, un arădean, l-a accidentat și a fugit de la locul faptei. 

Biciclistul rănit grav a fost transportat la spital. Polițiștii au pornit în urmărirea șoferului vinovat, care, ulterior s-a aflat că este un bărbat în vârstă de 45 de ani cu domiciliul în Arad. Polițiștii timișeni l-au prins pe șoferul vinovat cu ajutorul polițiștilor din Arad. 

Arădeanul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și sustragere de la prelevarea probei de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: arhivă