Raveca Mărioara Nicoară, încă trei ani la conducerea serviciului de Ambulanță

Data publicare: Luni, 05 Februarie, 2018 Total: 2557 accesari

Raveca Mărioara Nicoară, încă trei ani la conducerea serviciului de Ambulanță

Dr. Raveca Mărioara Nicoară o fost confirmată  în urma concursului concurs în funcția de manager, conducerea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

 

Concursul a fost organizat de Ministerul Sănătății pentru Serviciile de Ambulanță Județene din toată țara, iar pentru conducerea SAJ Arad, unicul candidat a fost Dr. Raveca Mărioara Nicoară care a obținut la proba testului grilă nota 9,80, la proba susținerii proiectului de management a fost punctată cu  7,88, iar la proba  intervi a obținut 9,05. Astfel, dr. Nicoară a fost confirmată la conducerea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad cu media finală de 8,91.

 

Dr. Raveca Mărioara Nicoară a fost numită în 15 septembrie 2014, de către Direcția de Sănătatea Publică Arad interimar la SAJ Arad, până la ocuparea postului prin concurs, iar concursul nu a fost organiyat decât după trei ani.

 

Zvonurile de la vremea numirii ca interimar a doamnei dr. Raveca care circulau prin urbe, spuneau că doamna doctor ar fi un simpatizant PSD și că numirea domniei sale ar avea ceva legături cu zona politică, însă simpatia e mai greu de demonstrat, deci......