Cei patru parlamentari PSD de Arad la loc de cinste pe noua pagină web a Instituției Prefectului – Județul Arad

Data publicare: Luni, 05 Februarie, 2018 Total: 1499 accesari

Cei patru parlamentari PSD de Arad la loc de cinste pe noua pagină web a Instituției Prefectului – Județul Arad

Prefectura Arad şi-a tras pagină nouă de web, până aici totul foarte ok, Ministerul Afacerilor Interne a luat decizia și a dispus reorganizarea unitară a site-urilor web ale instituțiilor prefectului.

 

„Creșterea transparenței și standardizarea afișării informațiilor de interes public”, respectiv Standardele de publicare a informațiilor de interes public cuprinse în Strategia Națională Anticorupție 2016-2020,, fiind unul din obiectivele  principale, excelent ai putea să spui, la prima vedere sună frumos.

Am intrat şi noi pe pagina web să vedem noua şi marea realizare, şi nu mică ne-a fost surpriza să constatăm că una din pozele principale de pe noul site plin de „transparenţă” şi „interes public” a Prefecturii îi are în prin plan, absolut pur întâmplător şi echidistant, pe cei patru parlamentari PSD de Arad la masă cu doamna Prefect.




Tot din curiozitate am intrat şi pe noile pagini ale prefecturilor din câteva judeţe vecine să vedem dacă „transparenţă politică” este la fel de mare şi prin alte judeţe, şi nu mică ne-a fost surpriza să constatăm că la Timiş, Bihor, sau Cluj, nu găsim poze de acest fel, doar poze generale cu câteva acţiuni sau cu clădirea instituţiei, doar la Arad sunt promovaţi mascat cei patru crai de la vest care ne aduc atâta bnunăstare în fiecare zi.


Na, asta DA transparenţă şi informaţie de interes public, mai ales având în vedere faptul că instutuţia Prefectului trebuie cel puţin Teoretic să fie apolitică, dar ce mai contează?!