Irina Onescu surprinde din nou! Ofertă de nerefuzat din partea celei mai COOL primăriţe din România!

Data publicare: Duminica, 04 Februarie, 2018 Total: 17607 accesari

Irina Onescu surprinde din nou! Ofertă de nerefuzat din partea celei mai COOL primăriţe din România!

Irina Onescu, tânăra primăriţă a localităţii arădene Petriş a demarat o nouă acţiune inedită, menită să îmbunătăţească calitatea vieţii oamenilor din localitatea pe care o păstoreşte.

 

După ce a câştigat alegerile, în anul 2016, candidând independentă, fosta prezentatoare TV, a început o serie de schimbări în localitate care au surprins nu doar membrii comunităţii, dar şi mass media din întreaga ţară.

Tânăra primăriţă a renovat şcoala şi primăria din localitate, a creat o baza de date cu CV-uri prin intermediul căreia, a ajutat o mulţime de săteni, fără venit sau care trăiau din ajutor social, să se angajeze, a reuşit să convingă transportatorii să creeze mai multe legături de transport public între localitate şi marile oraşe şi a fost protagonista unei campanii de promovare a turismului la ţară, prin intermediul căreia, zeci de persoane au lăsat agitaţia de la oraş pentru un sejur la Petriş, chiar de 1 Decembrie.


Acum, Irina Onescu  îşi propune să aducă în localitate, printr-o metodă inedită,  investitori care să creeze locuri de muncă pentru comunitatea din Petriş şi din împrejurimi.

 

În acest sens, primăriţa clasată de revista Capital, pe pe locul 3 în Top 100 cele mai de succes femei din România, a făcut un anunţ public, pe Facebook, prin intermediul căruia oferă teren GRATUIT  spațiu construit sau teren, investitorilor care sunt interesaţi de noi oportunităţi de afaceri care ar crea peste 50 de locuri de muncă.

 

În postarea de pe facebook, sunt prezentate şi o serie de avantaje pentru care investitorii ar alege localitatea Petriş, ca destinaţie pentru dezvoltarea unei afaceri. Pe lângă forţa de muncă existentă, Irina Onescu aminteşte şi faptul că localitatea se află la doar 25 km de  autostrada Nădlac-Deva şi promite investitorilor cooperare și sprijin din partea Primăriei și a Consiliului Local Petriș atât în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii, dar mai ales pentru atragerea de fonduri europene.


Pentru a prezenta cât se poate de bine situaţia forţei de muncă din localitatea Petriş, Irina Onescu a postat o serie de grafice care arată distribuţia populaţiei localităţii în funcţie de vârstăşi gen.