Accident rutier în cartierul Micălaca. Un bărbat şi un copil au ajuns la spital

Data publicare: Sambata, 03 Februarie, 2018 Total: 4595 accesari

Accident rutier în cartierul Micălaca. Un bărbat şi un copil au ajuns la spital

Un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat, s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 12.00 în Micălaca, la intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu, cu strada Elena Drăgoi, în imediata apropiere a Universităţii Aurel Vlaicu.

 

Totul s-a întâmplat atunci când un bărbat aflat la volanul unui autoturism OPEL, care circula pe bulevardul Nicolae Titulescu, dinspre Maranata spre Gemi, a oprit în proximitatea UAV, pentru a permite unui pieton să traverseze strada, moment în care a fost izbit din spate de către un autoturism AUDI, condus de o femeie. Alături de aceasta, în maşină se mai afla şi un copil.

 

Impactul, deşi nu foarte violent, a cauzat rănirea bărbatului aflat în autoturismul OPEL. La faţa locului a ajuns în timp record un echipaj al Poliţiei Locale, care a asigurat perimetrul până la sosirea unui echipaj SMURD, a ambulanţei şi a echipajului de la Poliţia Rutieră.

 

Pentru că acuza dureri în partea superioară a coloanei vertebrale, bărbatului  în vârstă de aproximativ 50 de ani, i s-a montat un guler cervical şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad pentru mai multe investigaţii. Medicii spun că acesta este în stare bună, cooperant, şi în afara oricărui pericol însă pentru a evita orice complicaţii, se impun anumite teste medicale.

 

Tot la spital, a ajuns şi femeia care a provocat accidentul, împreună cu copilul de aproximativ 9 ani, care s-a speriat foarte tare, a început să plângă şi cel mai probabil, spun medicii, a suferit un atac de panică.

 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz însă din spusele acestora, se pare că vinovată ar fi şoferiţa de la volanul autoturismului AUDI, care nu a respectat distanţa regulamentară între autovehicule şi nu a adaptat viteza dedeplasare la condiţiile de carosabil ud.