3 în 1 La Expo Arad! Până duminică ai timp să vizitezi „Petreceri de vis”, Salonului Mama și Copilul şi Târgul de Turism Sejururi de VIS

Data publicare: Sambata, 03 Februarie, 2018 Total: 3150 accesari

3 în 1 La Expo Arad! Până duminică ai timp să vizitezi  „Petreceri de vis”, Salonului Mama și Copilul şi Târgul de Turism Sejururi de VIS

Cel mai mare târg de profil din vestul ţării şi-a deschis porţile sâmbătă la Expo Arad. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează la Expo Arad, cea de-a XI-a ediție a târgului Petreceri de Vis și prima ediție a Salonului Mama și Copilul, secțiune dedicată mămicilor și copiilor, dar şi Sejururi de vis.

 

Rochii de mirese, costume de mire, săli de nunţi, servicii foto-video, maşini de epocă de închiriat, bunătăţi care cres glicemia, toate le poţi găsi la Tâggul deschis în acest weekend la Expo Arad.




 

Noutatea ediţiei din acest an este salonul mama și copilul, o secţiune destinată exclusiv mamelor şi copiilor.


 

Pentru ca serviciile pe care lşe cauţi să fie complete, în cadrul târgului mai găseşti şi o secţiune destinată turismului, organizat de Camera de Comerț Arad în parteneriat cu Prestige Tours, împreună cu agențiile de turism partenere din Arad, aduce arădenilor oferte speciale, cu cele mai bune prețuri de early booking, putând beneficia de reduceri de până la 40% față de prețul de sezon. O mulțime de pachete turistice extrem de avantajoase sunt pregătite pentru vizitatorii care doresc să plece în Antalya, Iordania sau Bodrum anul acesta.



 

Program bogat pentru vizitatori și o tombolă cu premii surpriză

 

Pentru vizitatori, a fost pregătit un bogat program conex, cele trei zile ale evenimentului fiind completate cu momente deosebite: prezentări de rochii de mireasă, rochii de zi și de seară, dansuri de societate, populare și sportive ale ansamblurilor reprezentative ale Aradului, muzică live oferită de Q Band și Party Mix, recitaluri de muzică oferite de interpreți renumiți de muzică populară, cum este Lucian Drăgan, Gabriel Stoica, Elena Unc, cvartet de coarde, muzică la harpă, toate pentru un eveniment ce se dorește a acoperi varietatea de nevoi și preferințe ale vizitatorilor târgului.

 

Programul târgului:


Vineri, 2 februarie:
12:00 – 20:00

Sâmbătă, 3 februarie: 10:00 – 20:00

Duminică, 4 februarie: 10:00 – 16:00

  

În cazul în care nu ai la îndemână un mijloc de transport, Camera de Comerţ pune la dispoziţie TRANSPORT GRATUIT pe traseul: Podgoria – Expo Arad și retur.

Plecările din stația Podgoria.


Foto: Viorel Muscă