Circulaţie blocată la Podgoria, din cauza unei „întâlniri” nefericite între două şoferiţe

Data publicare: Sambata, 03 Februarie, 2018 Total: 3534 accesari

Circulaţie blocată la Podgoria, din cauza unei „întâlniri” nefericite între două şoferiţe

Circulaţia rutieră pe strada Corneliu Coposu, în imediata apropiere a sensului giratoriu de la Podgoria, a fost blocată viner seara, în jurul orei 22.40, din cauza unui accident rutier, în urma căruia autoturismele implicate au rămas imobilizate pe carosabil.

 

Totul s-a întâmplat după ce o şoferiţă aflată la volanul unui autoturism VW, a încercar să iasă din parcarea de lângă lac, cu intenţia de a se deplasa spre Consiliul Judeţean Arad însă din păcate, nu a observat autoturismul AUDI, condus de o altă tânără, care circula regulamentar pe prima bandă.

 

Tânăra aflată la volanul autoturismului VW a declarat pentru Ghidul Arădean că în momentul în care a pătruns din parcare, pe prima bandă, a observat autoturismul AUDI care venea din spate, dinspre Catedrală, s-a speriat şi nu a mai ştiut cum să reacţioneze, drept pentru care a tras de volan în partea stângă.

 

În urma coliziunii, ambele autoturisme au ajuns pe contrasens blocând nu mai puţin de trei benzi de circulaţie.

 

Din fericire, nu au existat victime, cele două conducătoare auto alegându-se doar cu o sperietură zdravănă.

 

Vreme de aproximativ 30 de minute, şoferii care au circulat în zonă, au font nevoiţi să circule alternativ pe o singură bandă, întrucât autoturismul VW nu a mai putut fi pornit din cauza unor probleme la direcţie şi a trebuit împins.

 

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie pentru efectuarea cercetărilor şi pentru degajarea drumului.  Cel mai probabil, tânăra vinovată de producerea incidentului se va alege cu o amendă contravenţională şi cu permisul de conducere suspendat.