EROARE articol „Poliţist Local din Arad, lovit cu maşina în mod intenţionat, de fiul unui fost primar”

Data publicare: Vineri, 02 Februarie, 2018 Total: 5579 accesari

EROARE articol „Poliţist Local din Arad, lovit cu maşina în mod intenţionat, de fiul unui fost primar”

Dorim să aducem la cunoştinţa cititorilor faptul că astăzi, 2 februarie 2018, în încercarea de a prezenta cât mai rapid, subiectul de larg interes, Ghidul Arădean a publicat articolul intitulat  „Poliţist Local din Arad, lovit cu maşina în mod intenţionat, de fiul unui fost primar”, alături de care a fost ataşată iniţial, în mod ERONAT, fotografia cetăţeanului Morostes Cosmin, în locul cetăţeanului Ciprian Morostes, cel care a fost implicat în nefericitul incident.



Totul s-a petrecut datorită unor informaţii venite pe surse, care mai apoi, după publicarea articolului, au fost reverificate, infirmate, şi corectate ulterior. Fotografia care afişa în mod eronat chipul cetăţeanului Morostes Cosmin, fiind înlocuită în articol.


 



Pe această cale, Bogdan Băluţă, autorul articolului, intitulat „Poliţist Local din Arad, lovit cu maşina în mod intenţionat, de fiul unui fost primar”, îşi cere scuze cititorilor pentru informaşia eronată, dar mai ales domnului Morostes Cosmin, pentru neplăcerile cauzate.

Totodată Ghidul Arădean doreşte să îşi reconfirme scopul, acela de a prezenta de fiecare dată, evenimentele locale, naţionale dar şi internaţionale, într-o manieră obiectivă, scopul final fiind acela de a-şi informa corect şi complet cititorii.