Poliţist Local din Arad, lovit cu maşina în mod intenţionat, de fiul unui fost primar

Data publicare: Vineri, 02 Februarie, 2018 Total: 5309 accesari

Poliţist Local din Arad, lovit cu maşina în mod intenţionat, de fiul unui fost primar

Grav incident în Arad după ce un agent al Poliţiei Locale Arad, aflat în timpul serviciului, a fost lovit intenţionat cu maşina, de către un şofer nervos care a încercat să se sustragă legitimării.

 

Roşu Radu,  agent de poliţie al Serviciului Circulație pe drumurile publice din cadrul Poliției Locale Arad, se afla în zona Pieței Mihai Viteazul , la intersecţia bulevardului Ștefan Augustin Doinaș cu strada Elena Ghiba Birta, atunci când a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

 

Din informaţiile de la faţa locului, totul s-a întâmplat când şoferul care parcase neregulamentar, nervos fiind, a refuzat să prezinte agentului documentele solicitate, făcând un adevărat tărăboi în văzul trecătorilor.

 

Încercând să demareze în trombă, şoferul nervos nu a mai ţinut cont de oamenii legii şi l-a târât pe unul dintre agenţi după uşa maşinii, luând pe capotă un alt agent al poliţiei, pe care l-a rănit  grav la un picior.

 

Oamenii aflaţi la faţa locului au dat dovadă de spirit civit şi au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor poliţistului rănit.

 

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj SMURD dar care a transportat victima de urgenţă la spital, pentru investigaţii medicale. Din primele estimări se pare că agentul de poliţie ar avea piciorul rupt însă starea sa de sănătate este stabilă.


Şoferul nervos- fiu de primar!

Surse din cadrul anchetei demarate în urma incidentului, au declarat pentru Ghidul Arădean că şoferul vinovat este nimeni altul decât Morosteş Ciprian, fiul  fostului primar PDL din Şimand, care a decedat în anul 2013.

 

Se pare că şoferul avea permisul de conducere expirat de mai multă vreme, iar pentru acest lucru, pe lângă amenda pentru parcarea neregulamentară, s-ar fi ales cu o a doua amendă contravenţională.



Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs incidentul, pe numele şoferului deschizându-se dosar de cercetare penală sub aspectul infracţiunii de ultraj.