Samsung lansează Galaxy S9 la sfârșitul lunii februarie

Data publicare: Vineri, 02 Februarie, 2018 Total: 6253 accesari

Samsung lansează Galaxy S9 la sfârșitul lunii februarie

Producătorul coreean Samsung a trimis invitaţii de presă pentru evenimentul Unpacked, în cadrul căruia va fi prezentat oficial noul flagship al seriei Galaxy S.

Evenimentul va fi legat de cel mai mare târg de tehnologii mobile, Mobile World Congress, şi va avea loc pe 25 februarie, la Barcelona, începând cu ora 19.00, ora României.

 

Spre deosebire de alţi ani, când ajungeau să se cunoască toate detaliile tehnice înainte de prezentarea oficială, de data aceasta informaţiile legate de noul vârf de gamă sunt semnificativ mai reduse. Galaxy S9 va avea un design similar cu modelul de anul trecut, ramele din jurul ecranului, cel mai probabil, urmând să fie cu câţiva milimetri mai înguste.

 

Principala noutate va fi camera foto duală a versiuni S9+. Acesta va fi primul model din seria Galaxy S care va oferi un sistem foto format din două camere – o tehnologie pe care alţi producători au adoptat-o deja în urmă cu doi ani, dar care nu au adus un salt calitativ pe măsură.


 

Galaxy S9 va avea un design similar cu modelul de anul trecut, ramele din jurul ecranului, cel mai probabil, urmând să fie cu câţiva milimetri mai înguste.

 

Dacă totul va merge în aceeași tradiție ca în cayul altor lansări, fanii Samsung vor putea precomanda noile modele Galaxy S9 şi S9+ după lansarea lor oficială.






Sursa: romaniatv.net