Aproape 250 de amenzi de circulație, în ultimele 24 de ore

Data publicare: Joi, 01 Februarie, 2018 Total: 855 accesari

Aproape 250 de amenzi de circulație, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

 

Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat 245 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 95.000 de lei.

 

Dintre acestea, 21 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 224 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

 

De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

 

 

Au condus fără permis

 

Tot ieri, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, două persoane care au condus autoturisme, fără a deține acest drept.

Astfel, pe raza localității Șiria, a fost depistat un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, și pe D.J. 792, pe raza localității Cintei, un alt bărbat, de 34 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a deține permis de conducere.

 

Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea de autoturisme pe drumurile publice fără a avea pemnis de conducere.