TRAGEDIE mare la Bârzava. Cătălin și-a pierdut viața la doar 18 ani

Data publicare: Joi, 01 Februarie, 2018 Total: 5353 accesari

TRAGEDIE mare la Bârzava. Cătălin și-a pierdut viața la doar 18 ani

Tragedie mare în familia tânărului de 18 ani care și-a pierdut viața în tragicul accident de lângă Păuliș, joi după-amiază. 


Cătălin avea toată viața înainte, însă joi, ultima zi din ianuarie, deși părea a fi o zi însorită de primăvară, ceea ce urma să se întâmple, a întunecat într-o clipă, destinul acestui tânăr. 


Cătălin Iovan, în momentul tragediei se afla în autoturism împreună cu un alt prieten de-al său, Vlad de 23 de ani, tot din Bârzava,când nenorocirea a avut loc. Din nefericire, în urma rănilor grave, suferite în urma accidentului, viața lui Cătălin n-a mai putut fi salvată, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medicii arădeni,care mai bine de 40 de minute l-au resuscitat. Cătălin a pierdut lupta cu viața. 


Citeşte şi: Două camioane şi un autoturism, implicate într-un grav accident rutier, produs pe DN7, între Sâmbăteni şi Păuliş! Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața!



Două ore mai târziu de la accident, pe holurile spitalului am auzit un strigăt de disperare. Ne-am apropiat și am aflat că acea voce era a unei mame, care striga din răsputeri că vrea să își vadă fiul. Durere mare. Era mama lui Vlad, prietenul lui Cătălin, pasagerul din dreapta șoferului, care se pare că a avut un înger păzitor. De ea s-a apropiat medicul în grija căruia este fiul ei și a liniștit-o că băiatul este pe mâini bune și are șanse de mari la viață.  


"Are un înger păzitor. Vlad a scăpat și de această dată. El a mai avut un accident" 
a declarat pentru Ghidul Arădean,mama tânărului de 23 de ani.


Cătălin-tânărul șofer care și-a pierdut viața la doar 18 ani



Prietenii lui Cătălin sunt șocați de pierderea suferită : "Iovănelul nostru,de ce ne-ai lăsat?" este unul dintre zecile de mesaje, scrise pe facebook.




Vlad-23 de ani- prietenul șoferului decedat, se află la spital sub atenta supraveghere a medicilor.




Andrada Bobis