Două camioane şi un autoturism, implicate într-un grav accident rutier, produs pe DN7, între Sâmbăteni şi Păuliş! Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața!

Data publicare: Miercuri, 31 Ianuarie, 2018 Total: 7851 accesari

Două camioane şi un autoturism, implicate într-un grav accident rutier, produs  pe DN7, între Sâmbăteni şi Păuliş! Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața!

Un grav accident rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 14.00, pe DN7, între Localităţile Sâmbăteni şi Păuliş.

 

Implicate au fost două camioane de mare tonaj şi un autoturism, prins între mastodonţii de metal. În urma incidentului rutier, trei persoane au rămas încarcerate iar în acest moment, ISU Arad a intervenit la faţa locului cu mai multe autospeciale dar şi cu un elicopter, pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate şi a le transporta la spital în cel mai scurt timp posibil.


Din primele informaţii, se pare că şoferul autoturismului Renault, care se deplasa pe direcţia Păuliş-Arad, a pierdut controlul volanului în dreptul monumentului Eroilor şi a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un camion. Cel de al doilea camion care circula regulamentar în spatele autoturismului, nu a putut evita impactul, lovind la rândul său autoturismul care a ricoşat în urma impactului, pe banda de mers.


Traficul pe DN7 este complet blocat după ce unul dintre camioanele implicate în accident a părăsit banda de mers rămânând imobilizat pe întreaga suprafaţă carosabilă.


Update 14. 20:  Medicii au ajuns la faţa locului în timp record însă din nefericire, pentru un bărbat care se afla în autoturism, aceştia nu au putut face altceva decât să constate decesul. Omul murise pe loc în urma impactului violent. O a doua persoană aflată în autoturism a fost transportată cu elicopterul la spital în stare gravă iar medicii încearcă să o stabilizeze.


UPDATE 14.40: Circulaţia în zonă a fost reluată. Autocamionul rămas perpendicular pe drum a fost scos în afara părţii carosabile iar traficul rutier se desfăţoară în acest moment sub stricta supraveghere a poliţiştilor de la brigada Rutieră.


UPDATE 15.00: Din ultimele informații, se pare că niciuna dintre victime n-a decedat, însă și în aceste momente, șoferul de 18 ani ajunsă la Spitalul Clinic de Urgență Arad cu elicopterul SMURD, este resuscitat.

UPDATE 15.40: Din nefericire, șoferul in vârstă de 18 ani, a murit în ciuda manevrelor de resuscitare. Ambele victime sunt din Monoroștia , comuna Bârzava, județul Arad.