CRUZIME într-o școală. Un băiat a fost bătut pe holurile școlii, de 3 femei

Data publicare: Miercuri, 31 Ianuarie, 2018 Total: 922 accesari

CRUZIME într-o școală. Un băiat a fost bătut pe holurile școlii, de 3 femei

Elevii unei şcoli din Constanţa au asistat cu groază la o cruzime fără margini ! Un elev de 14 ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele de trei femei, mame ale colegilor lui. ATENȚIE, urmează imagini cu un puternic impact emoţional !

Toată scena a avut loc marți după-amiază, într-o pauză, sub ochii celorlalţi elevi, care au filmat incidentul, în una din școlile din Constanța. Printre elevi se afla şi sora băiatului, care şi-a sunat îngrozită mama. Cel mai grav lucru este faptul că directorul școlii le-a cerut tuturor elevilor care au filmat să șteargă înregistrările. Unul dintre elevi însă, a fost mai inspirat, iar înainte de a șterge filmarea, a trimis-o mamei băiatului agresat.

Mama elevului bătut vrea să depună plângere la Poliţie şi la Inspectoratul Şcolar și dorește să se facă dreptate în cazul directorului şcolii care ar fi vrut să muşamalizeze cazul. Acesta ar fi refuzat să-i dea imaginile de pe camerele de supraveghere pe motiv că sistemul nu funcţiona şi nimeni nu a sunat la 112 până când femeia nu a ajuns la şcoală, scrie observator.tv.

Se pare că un conflict dintre elevi le-ar fi făcut pe cele trei femei să îl lovească pe copil. Elevul de 14 ani a fost dus cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale. 


  


sursa foto: obsservator.tv