CUTREMURĂTOR ce a făcut un polițist !

Data publicare: Miercuri, 31 Ianuarie, 2018 Total: 1465 accesari

CUTREMURĂTOR ce a făcut un polițist !

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului împuşcat în cap! 

Cazul poliţistului împuşcat în cap a luat o turnură neaşteptată, anunţă anchetatorii!


În urma cercetărilor, se pare că iubita poliţistului este cea care l-a împuşcat pe acesta în cap, nu înainte de a se răni cu arma de foc. Surse din cadrul anchetei au declarat că noaptea trecută, poliţistul împreună cu iubita sa, se întorceau de la o petrecere când femeia a luat pistolul poliţistului şi s-a jucat cu acesta. 


Omul legii ar fi încercat să îi ia acesteia arma din mână moment în care femeia s-a rănit cu un glonte. Speriată, aceasta a tras un al doilea foc, împuşcându-l în cap pe bărbat.


Se pare că cei doi erau în stare de ebrietate. Bărbatul este în continuare în stare gravă iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţiore.





Ştirea iniţială

Un alt caz în România, care șochează o țară întreagă. Un polițist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Olt, în vârstă de 33 de ani, și-a împușcat iubita, după care s-a împușcat în cap.


Criminalul a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce în noaptea de marți spre joi a încercat s-o omoare pe iubita lui, apoi s-a împușcat în cap. Acesta se află în stare gravă la spital, potrivit Antena 3.


Se pare că polițistul s-a certat cu iubita lui, pe motivul geloziei. Incidentul s-a petrecut în Slatina, iar prietena acestuia a fost și ea împușcată în mână, în încercarea de a-l opri. 

Polițiștii cercetează cu exactitate care au fost împrejurările ce au dus la acest incident nefericit. 

Arma cu care s-a rănit poliţistul nu era cea de serviciu, bărbatul deţinând-o legal. Deocamdată nu este foarte clar dacă poliţistul s-a împuşcat singur sau iubita lui l-a împuşcat din greşeală. „În cursul acestei nopţi, în jurul orei 00.54, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi, prin apel unic de urgenţă SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparţinea legal prietenului ei, ofiţer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului. Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală“, a transmis IPJ Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

Scenariul producerii evenimentului are, la acest moment, mai multe variante.