Ford România va chema în service aproximativ 500 de autoturisme, vezi ce probleme s-au descoperit!

Data publicare: Marti, 30 Ianuarie, 2018 Total: 966 accesari

Ford România va chema în service aproximativ 500 de autoturisme, vezi ce probleme s-au descoperit!

Ford România va chema în service aproximativ 500 de autoturisme pentru posibile defecțiuni ale motorului. Conform producătorului, defecțiunile ar putea duce la izbucnirea unui incediu sub capotă.

 

Ford a notificat ANPC cu privire la o rechemare pentru 462 de autoturisme, diferite modele: Fiesta ST, Kuga, Focus, C-Max și Transit Connect, echipate cu motor 1.6 EcoBoost. Mașinile cu pricina au fost fabricate între 2013 și 2015 și au la motor o defecțiune ce ar putea conduce la izbucnirea unui incendiu. Este vorba despre circulația proastă a lichidului de răcire.

“La vehiculele afectate, supraîncălzirea localizată a chiulasei motorului poate fi cauza fisurării chiulasei, provocând o scurgere de ulei sub presiune, care poate duce la incendii în compartimentul motorului”, se arată în notificarea trimisă de Ford către ANPC.

 

Compania va trimite scrisori proprietarilor pentru a-i chema cu maşinile la cel mai apropiat service, unde se va îmbunătăţi sistemul de răcire şi se va actualiza soft-ul vehiculului.

Reparaţiile sunt gratuite şi ar putea dura aproape 5 ore.

Rechemarea face parte dintr-o acțiune la nivel global, care vizează peste 360.000 de autoturisme.


Sursa: profit.ro