ACCIDENT rutier cu trei autoturisme implicate, pe strada Pădurii! Unul dintre şoferi a părăsit locul faptei

Data publicare: Marti, 30 Ianuarie, 2018 Total: 2050 accesari

ACCIDENT rutier cu trei autoturisme implicate, pe strada Pădurii! Unul dintre şoferi a părăsit locul faptei

Accident rutier cu trei maşini implicate pe strada Pădurii! Unul dintre şoferi a părăsit locul faptei şi este căutat de poliţie.

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulaţie produs luni, în jurul orei 15.30, pe strada Pădurii din Municipiul Arad iar unul dintre şoferi este căutat de oamenii legii după ce a fugit de la locul faptei.

Implicate au fost un autoturism KIA, un VW Golf şi un microbuz VW a cărui şofer a părăsit locul accidentului imediat după producerea acestuia, înainte ca poliţia să ajungă la faţa locului.

Din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului marca VW Golf înmatriculat în Ilfov, în încercarea de a pătrunde pe strada Eftimie Murgu, nu a acordat prioritate microbuzului VW care circula regulamentar pe strada Pădurii dinspre cartierul Alfa spre UTA şi a fost izbit din plin de acesta din urmă, în partea laterală. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul VW Golf a fost proiectat într-un alt autoturism KIA care încerca să pătrundă pe strada Pădurii dinspre Eftimie Murgi şi oprise pentru a ceda prioritate microbuzului.

Imediat după producerea accidentului, la doar câteva minute, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului însă din fericire nimeni nu a fost rănit.

Conducătorul microbuzului VW, din motive necunoscute, s-a strecurat printre oamenii adunaţi la faţa locului şi s-a făcut nevăzut.


Poliţia face acum cercetări pentru a stabili împrejurările exacte care au dus la producerea accidentului.