Antoanela Naaji (PNL): „Inspector adjunct al ISJ Arad votează împotriva investițiilor în invățământul arădean!”

Data publicare: Luni, 29 Ianuarie, 2018 Total: 2014 accesari

Antoanela Naaji (PNL): „Inspector adjunct al ISJ Arad votează împotriva investițiilor în invățământul arădean!”

Nu este prima dată când îi cerem demisia Ancăi Stoenescu din Consiliul Local și din ISJ Arad,  cu siguranță nu va fi ultima.

           
Este de noaptea minții ca un dascăl, ajuns la cârma Inspectoratului Școlar Județean Arad, chiar și în poziția de adjunct, (pentru că general nu i-a permis dosarul și nota la examen) să voteze în ședința Consiliului Local împotriva investițiilor în sistemul de învățământ arădean. Este la fel de absurd ca și când un medic ar vota împotriva investițiilor în sănătate...dar s-a întâmplat și această atrocitate, pentru că în PSD orice este posibil.

           
Cu ce față, cu ce curaj se va afișa de acum încolo doamna Stoenescu în fața profesorilor, în fața părinților și a elevilor știind că a fost împotriva ca Primăria să aloce 12.125 mii lei pentru 41 de unități de învățământ preuniversitar din municipiu?!

           
Cum este posibil ca un dascăl să asculte orbește de comenzile politrucilor PSD și să ignore nevoile elevilor arădeni?!

           
Nu este de mirare că această doamnă Stoenescu nu a avut parte de susținere absolută din partea niciunui guvern pentru a pune mâna integral pe conducere ISJ Arad. Cu astfel de acțiuni împotriva sistemului de educație, cu siguranță nu va ajunge inspector general...cel puțin în Arad
” declară Antoanela Naaji, consilier local municipal PNL Arad.