A furat cașcaval în valoare de peste 400 de lei

Data publicare: Luni, 29 Ianuarie, 2018 Total: 1032 accesari

A furat cașcaval în valoare de peste 400 de lei

În România postdecembristă se fură orice şi oricât. Nu contează ce e, gratis să fie. Pe acest principiu s-a bazat şi un tânăr de doar 23 de ani, din Germania, care a intrat în mari încurcături după ce a fost depistat la finalul săptămânii trecute având asupra sa mai multe bucăţi de caşcaval, furate dintr-un magazin situat pe Calea Radnei.

  

Acesta a întrat în magazin cu intenţia de a sustrage marfa dorită, numai că în încercarea sa de a se "blinda" cu bucăţile de caşcaval, a omis vigilenţa angajaţilor şi a paznicului unităţii, o vigilenţă specifică românilor pe care probabil, nu a întâlnit-o în magazinele din ţara sa de origine. Angajaţii arădeni au observat comportamentul ciudat al acestuia aşa că l-au supravegheat până la ieşirea din unitate. Când să iasă cu marfa sustrasă, tânărul de 23 de ani a fost oprit şi percheziţionat de paznicul magazinului.

 

 

În urma verificărilor s-a constatat că acesta "burduşise" între haine nu mai puţin de 13 bucăți de cașcaval în valoare totală de 430 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar tânărul a fost predat autorităţilor.

 

La faţa locului au sosit poliţiştii secţiei nr. 2 Micalaca, cei care l-au preluat pe băiat. Pe  numele tânărului de 23 de ani, au fost întocmite acte premegătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.