Ce TEMPERATURI ne așteaptă în următoarele zile

Data publicare: Duminica, 28 Ianuarie, 2018 Total: 1108 accesari

Ce TEMPERATURI ne așteaptă în următoarele zile

Duminică, valori termice peste cele obișnuite!

 

Duminică, valorile de temperatură se vor situa în cea mai mare parte a ţării peste cele obişnuite pentru sfârşitul lunii ianuarie, însă în primele ore ale dimineţii, vremea va mai fi rece local în jumătatea de sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde pe arii restrânse, mai ales noaptea, vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi.

 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar noaptea şi în nord-vestul teritoriului. 

 

În Arad temperaturile vor varia între -4 în cursul nopţii şi 1 grad în cursul zilei de duminică.

 

Ziua de luni va veni cu vreme anormal de caldă!

Ziua de luni va aduce vreme  mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, nordice şi centrale unde pe arii restrânse vor fi mai ales ploi. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Izolat se menţin condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, dar izolat şi la cote mult mai reduse şi în celelalte zone.

 

În Arad, temperasturile se vor situa între 3 grade în cursul nopţii şi 7 grade la amiază.

 

Marți, veștile sunt tot bune!

Vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru sfârşitul lunii ianuarie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile din vestul, centrul şi nordul teritoriului unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. În zona montană precipitaţiile vor fi mixte. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări la munte, mai ales pe creste, dar izolat şi în restul teritoriului.

 

Maxima în timpul zilei în Arad va ajunge la 10 grade în timpul zilei iar minimul nu scade sub 3 grade celsius în cursul nopţii.