Cantonamentul spartan al UTA-ei s-a încheiat cu un amical pierdut împotriva echipei Gloria Lunca Teuz din Cermei

Data publicare: Sambata, 27 Ianuarie, 2018 Total: 3782 accesari

Cantonamentul spartan al UTA-ei s-a încheiat cu un amical pierdut împotriva echipei Gloria Lunca Teuz din Cermei

Echipa fanion a Aradului a încheiat vineri cantonamentul de la Moneasa, acolo unde „roș-albii” au fost cazaţi vreme de 8 zile, timp în care Cristi Todea i-a "chinuit" efectiv pe jucători, în încercarea de a duce echipa la un nivel superior atât tactic cât şi al condiţiei fizice.


În cea mai mare parte a timpului, echipa s-a deplasat la Dezna acolo unde jucătorii au stăbătut colinele localităţii şi s-au antrenat din greu câte 5-6 ore pe zi.


Ultima zi de cantonament s-a încheiat, aşa cum era de aşteptat, printr-o adevărată demonstraţie de forţă pe care jucătorii au dat-o în faţa tehnicienilor Bătrânei Doamne. Vineri de la ora 10-10.30 s-a lucrat,la Hotel Parc , pe ateliere cu specific pe rezistenta fizica cu aparatura adecvata. De la ora 10.30-12 echipa s-a deplasat pe islazul de la Dezna-Laz cu alergari scurte si de anduranta pe un teren ochit special de consilierul echipe Fery Tisza iar de la ora 16-17.45 s-au antrenat pe terenul din Dezna.

 

Sâmbătă de la ora 12.00, jucătorii UTA-ei au jucat un amical la Cermei cu echipa Gloria Lunca Teuz din Cermei. Jucătorii Bătrânei Doamne, storşi de vlagă după cantonamentul spartan abia încheiat s-au văzut conduşi încă din minutul 3. Chiar dacă meciul a fost cdominat de UTA, gazdele au câştigat cu scorul de 1-0.