Ricardo Caria va cânta în deschiderea semifinalei Eurovision de la Timişoara

Data publicare: Vineri, 26 Ianuarie, 2018 Total: 1220 accesari

Ricardo Caria va cânta în deschiderea semifinalei Eurovision de la Timişoara

Cea de a doua semifinală a Selecţiei Naţionale Eurovision, care se va desfăşura duminică la Timişoara va fi deschisă de arădeanul de origine portugheză Ricardo Caria!  Cântăreţul arădean va interpreta în faţa publicului, pe o scenă dotată cu 90 de metri pătraţi de ecrane LED şi 200 de proiectoare de lumină, melodia câştigătoare a Eurovision 2017, „Amar Pelos Dois”, piesă care l-a transformat în câştigător pe portughezul Salvador Sobral.


Pe scena de la Timişoara, se vor întrece mai multe generaţii de artişti şi genuri muzicale, în încercarea de a convinge  juriul că merită un loc în marea finală. În faţa publicului timişorean vor performa  Jukebox feat Bella Santiago („Auzi Cum Bate”), Alessandro Dănescu („Breaking Up”), Meriem („End The Battle”), MIHAI („Heaven”), Jessie Baneş („Lightning Strikes”), Romeo Zaharia („Maybe This Time”), Othello („Noi Suntem Pădure”), Miruna Diaconescu („Run For You”), Serena („Safari”), Pragu’ de Sus („Te Voi Chema”), Endless feat Maria Grosu („Thinking About You”) şi Rafael & Andy („We Are One”). Toate melodiile sunt deja disponibile pe siteul dedicat: http://eurovision.tvr.ro.

 

 

Pentru un show complet şi de zile mari, pe scena celei de a doua semifinale Eurovision de la Timişoara, va urca şi cântăreaţa sârbă de origine croată Neda Ukraden, cel mai bine vândut artist din Serbia, Lavinia Răducanu, supranumită vocea de cristal a Europei şi bănăţenii de la Cargo, care vor cânta în premieră noul single, „Te strig”, şi alte piese care au scris istorie în rock-ul românesc.

 

Şi, pentru că marea finală Eurovision 2018 se va desfăşura în ţara sa de origine, Portugalia, , Ricardo Caria va reveni pe scena de la Timişoara pentru a încheia transmisia directă cu o melodie dedicată actualei capitale a muzicii europene – Lisabona.

 

Cei trei finalişti ai semifinalei de la Timişoara din show-ul prezentat de Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu vor fi desemnaţi  în direct pe direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi pe TVR+, de la ora  21.00, în urma votului publicului dar şi a votului juriului de specialitate, format din Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă.