Căminul Senior din Arad – casa perfectă NU departe de casă!

Data publicare: Vineri, 26 Ianuarie, 2018 Total: 4644 accesari

Căminul Senior din Arad – casa perfectă NU departe de casă!

Bătrâneţea este acea parte a vieţii care sperie pe mulţi dintre noi din cauza neajunsurilor cu care vine – mai ales cele fizice, dar şi a apropierii de sfârşitul vieţii noastre. Cum faptul că la un moment dat viaţa noastră se va termina este o certitudine incontestabilă, de neajunsurile bătrâneţii ne putem ocupa, astfel încât să descoperim bucurie şi în această parte a vieţii noastre.

 

Nu de multe ori evităm să ne punem întrebarea Ce vom face la batranete? pentru că nu dorim să ştim răspunsul încă, vrem doar să trăim în prezent, unde avem mai puţine griji. Pentru a ne asigura o bătrâneţe linistită, cu mai puţine probleme Căminul Senior vine în întimpinarea dumneavostră.

Atunci când alegeţi Căminul „Senior”, puteţi fi siguri că toate eforturile noastre vor fi concentrate acolo  trebuie să fie, oferind îngrijire excepţională pentru dvs. sau pentru cei dragi. În calitate de furnizor de servicii de îngrijire de tip rezidenţial oferim servicii medicale şi de îngrijire la un standard foarte ridicat, însă pentru că ştim exact ceea ce vă doriţi pentru cei dragi, în primul rând oferim omenie şi o atmosferă familială.



Motivele pentru care familiile ne aleg sunt înainte de toate preocuparea noastră de a asigura o atmosferă ca acasă, ca urmare a faptului că avem un număr redus de persoane vârstnice şi cu aceeaşi problematică, aflate în aceeaşi locaţie. Ne dorim ca persoanele vârstnice să se simtă foarte bine, să se simtă protejate şi înţelese, să lege prietenii, să aibe subiecte de discuţie şi activităţi pe care le preferă şi în care se regăsesc.

Pentru fiecare persoană vârstnică care se află la noi întocmim planuri personalizate de îngrijire. Planul personalizat de îngrijire înseamnă că putem fi acolo unde aveţi nevoie de noi, atunci când aveţi nevoie de noi, oferind serviciile pe care le doriţi la standardele cele mai ridicate.



Preocuparea şi îngrijirea noastră nu se rezumă doar cu clienţii noştri; Ştim că familiile şi aparţinătorii clienţilor noştri au adesea nevoie de ajutor şi asistenţă pentru lucrul cu documentele destul de complicate pe care trebuie să le facă către autorităţi, de aceea ne oferim sprijinul, îi acompaniem şi consiliem de la început până la sfârşit în toate demersurile pe care trebuie să le facă pentru a obţine drepturile pe care le are persoana vârstnică.

Disponibilitate 24/7 ori de câte ori dumneavoastră sau apropiatul dumneavoastră  aveţi nevoie de noi, vom fi disponibili. Personalul nostru este disponibil 24 de ore din 24, 365 de zile pe an pentru a răspunde întrebărilor şi solicitărilor care vin de la persoana vârstnică sau de la aparţinători.



Ştim că nevoile persoanelor vârstnice se pot schimba oricând, de aceea efectuăm o monitorizare permanentă a nevoilor şi dorinţelor seniorilor nostri. Acest lucru nu numai că garantează faptul că îngrijitorii noştri respectă standardele noastre înalte, ci aşa ne asigurăm că seniorii noştri primesc serviciile de îngrijire necesare şi adecvate pentru nevoile lor.

Promovăm o comunicare constantă şi deschisă cu persoana vârstnică şi familia lui, deoarece dorim să ne îmbunătăţim permanent calitatea serviciilor noastre, care să pună mai întâi de toate nevoile clienţilor noştri.



Rezidenţii de la Caminul Senior beneficiază de o oază de liniste în centrul orasului, la 5 minute de Bulevardul Revoluţiei, lângă Piaţa Mihai Viteazul, locaţia fiind foarte uşor accesibilă din toate zonele Aradului. 
 

Dacă doriţi informaţii suplimentare despre serviciile noastre, ne puteti apela la telefon: 0744 560 967 sau accesaţi www.azilbatrani-arad.ro, precum si pe FacebookCaminul Senior.