Gimnastele de la CSM Arad, în cantonament la Arieşeni

Data publicare: Marti, 23 Ianuarie, 2018 Total: 1187 accesari

Gimnastele de la CSM Arad, în cantonament la Arieşeni

Micile gimnaste ale CSM-ului din Arad,  se află în aceste zile într-un stagiu de pregătire la Arieșeni, alături de antrenorii Ciprian Hegyi și Carina Franiov, acolo unde pun la cale abordarea primelor competiţii din acest an.

 

 

”În martie avem un prim concurs la Sibiu, Cupa Primăverii, etapă de pregătire a Naționalelor de junioare III, nivel 1 și 2. În acest an sperăm să obținem o medalie cu echipa, la Naționalele copiilor și clasări cât mai bune cu celelalte fete, în primă fază calificări în finale. Avem opt fetițe de perspectivă, dar în total sunt 15 legitimate, plus încă două în curs de legitimare, cu vârste între 7 și 10 ani. De asemenea, mai avem în pregătire și 30 de copii începători”, a declarat antrenorul Ciprian Hegyi.

 

Din lotul de la Arieşeni lipseşte Iulia Berar, cea mai bună gimnastă a clubului. Aceasta se află în pregătire, la Deva, alături de lotul național, principalul său obiectiv în acest an fiind participarea la Europenele junioarelor, de la Glasgow, din luna august.

 

Sportiva arădeană este capabilă să concureze cu brio pe toate aparatele însă este specializată pe bârnă și paralele. Iulia Berar a devenit campioană națională de junioare, în 2017 la individual compus, iar în acest sezon se pregăteşte cu lotul național de senioare. 


Citeşte mai multe detalii pe csmarad.ro