Hoţii de buzunare revin în tramvaiele din Arad! Un bărbat din Iaşi, prins în timp ce fura portmoneul unei femei

Data publicare: Marti, 23 Ianuarie, 2018 Total: 2356 accesari

Hoţii de buzunare revin în tramvaiele din Arad! Un bărbat din Iaşi, prins în timp ce fura portmoneul unei femei

Hoţii de buzunare au început să apară din nou în mijloacele de transport în comun din Arad. Un astfel de individ, care "opera" pe centrul municipiului Arad, a fost prins ieri,  în tramvai şi predat oamenilor legii. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale îl cercetează acum pe bărbat, după ce a sustras un portmoneu.

 

Totul s-a întâmplat marţi, 22 ianuarie, atunci când un bărbat în vârstă de 38 de ani din Iaşi, încercând să profite de aglomeraţia din mijloacele de transport în comun, a sustras portmoneul din haina unei femei.

Înainte ca hoţul să se strecoare printre ceilalţi călători şi să se facă nevăzut cu prada,  atât victima cât şi oamenii din jurul acesteia şi-au dat seama pe loc că sub ochii lor se desfăşoară un furt aşa că l-au reţinut pe bărbat până la sosirea poliţiştilor.

 

Portmoneul cu banii şi actele au fost restituite proprietarei iar bărbatul a fost dus de către oamenii legii la secţia de poliţie. Pe numele făptaşului, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei de furt calificat. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul de 38 de ani, venit tocmai din Iaşi, la furat prin Arad, riscă să îşi petreacă următorii ani în spatele gratiilor.