Accident rutier pe calea Iuliu Maniu. O femeie rănită a ajuns la spital

Data publicare: Luni, 22 Ianuarie, 2018 Total: 1716 accesari

Accident rutier pe calea Iuliu Maniu. O femeie rănită a ajuns la spital

O femeie a fost transportată la Spitalul Judeţean Arad în urma unui accident rutier petrecut pe calea Iuliu Maniu, în jurul orei  13:00, în dreptul Liceului Naţional de Informatică Arad.

 

Femeia, aflată la volanul unui autoturism SEAT, circula dinspre Podgoria spre cartierul Micalaca iar la intersecţia Căii Iuliu Maniu cu strada Ioan Alexandru, a oprit pentru a acorda prioritate unui pieton care traversa regulamentar, moment în care un tânăr aflat la volanul unui autoturism BMW , care circula în spatele acesteia, nu a mai putut evita impactul şi a lovit-o puternic din spate.

 

În urma impactului dintre cele două autovehicule, femeia aflată la volanul autoturismului SEAT a avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei dar şi unul al poliţiei rutiere. Femeia, conştientă şi cooperantă însă speriată de cele petrecute,  a fost preluată de către medici şi transportată la spital pentru mai multe investigaţii medicale.

 

Traficul rutier a fost blocat vreme de aproximativ  30 de minute, timp în care în zonă s-a format o coloană de maşini de câteva sute de metri.

 

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul însă potrivit martorilor, se pare că vinovat ar fi tânărul aflat la volanul autoturismului BMW care nu a păstrat distanţa regulamentară între autovehicule.



Sursa foto:Facebook/ Radar Arad