O altă bombă aruncată tuturor părinților, de cei din PSD. Liviu Pop vrea sa închidă școli și grădinițe

Data publicare: Luni, 22 Ianuarie, 2018 Total: 2165 accesari

O altă bombă aruncată tuturor părinților, de cei din PSD. Liviu Pop vrea sa închidă școli și grădinițe Este strigător la cer ceea ce se întâmplă în sistemul de învățământ din România. Sunt școli care, în anul 2018, încă se mai încalzesc pe lemne, și alea folosite cu multă economie. Sunt copii nevoiți să meargă și 4 kilometri pe jos ca să ajungă la cea mai apropiată școală. Iar acestea sunt doar câteva dintre "bubele" sistemului de învățământ. Și ca totul să fie mai dezastruos, Liviu Pop s-a gândit să închidă 1000 de școli și grădinițe.

Deputatul liberal Florin Roman a declarat,într-o emisiune televizată, că majoritatea PSD și ALDE se pregătește să închidă aproximativ 1.000 de școli și a cerut demisia lui Liviu Pop, pe care il consideră "cel mai nociv ministru din fostul guvern". 
Florin Roman a mai precizat că la sfârșitul anului trecut, Guvernul Tudose a emis o hotărâre prin care inspectoratele școlare județene și din București, dar și directorii școlilor de învățământ răspund de încadrarea în bugetul aprobat. 

In intervenția telefonică a ministrului Educației, Liviu Pop, în emisiunea respectivă, acesta a precizat un lucru foarte important, ce trebuie reținut : "Îmi dau demisia dacă se închide vreo școală. Consiliul local aprobă școlile, nu ministrul" . 

De asemenea au existat zvonuri că doamna Ecaterina Andronescu ar fi posibil să îi ia locul actualului Ministru al Educației, Liviu Pop . Întrebată într-o emisiune televizată, dacă este adevărat acest zvon, aceasta a precizat :"Mă gândesc și la această variantă". 

Să fie acesta un gest de disperare al lui Liviu Pop, vrând să rămână CEVA în urma lui? Fie că acel ceva...e bun sau rău?

Sursa : realitatea.net
Foto: arhiva