Arădenii s-au alăturat protestelor din toată ţara împotriva modificărilor dorite de guvernarea PSD la legile jurtiţiei

Data publicare: Duminica, 21 Ianuarie, 2018 Total: 1805 accesari

Arădenii s-au alăturat protestelor din toată ţara împotriva modificărilor dorite de guvernarea PSD la legile jurtiţiei

Aproximativ 200 de arădeni s-au adunat sâmbătă seara pe platoul din faţa Palatului administrativ pesntru a protesta alături de yeci de mii de români din toată ţara împotriva modificărilor pe care guvernarea PSD-ALDE doreşte să le aducă legilor justiţiei.

 

Mobilizarea s-a făcut şi în Arad la fel ca în toată ţara, pe reţeaua de socializare Facebook, pe mai multe pagini se anunţau proteste în faţa Primăriei Arad, începând cu ora 18:00.

Arădenii au venit cu fluiere, vuvuzele şi nelipsiţii câini, iar imaginaţia protestatarilor a fost din nou stimulată, mesajele afişate pe pancartele afişate au fost dintre cele mai diverse.

S-au strigat clasicele „urări de bine” la adresa partidului care guvernează astăzi ţara, cea mai gustată şi mai des strigată a fost clasica: „PSD ciuma roşie”.

 

Cei aproximativ 200 de arădeni care au ales sâmbătă seara să iasă în stradă, s-au alăturat celor aproximativ 75.000 de români care au protestat în mai multe oraşe din ţară, cei mai mulţi fiind în capitală, estimările fiind cuprinse între 40 şi 50.000 de oameni.  



Foto: Radu Bulzan