Risc de explozie după ce un autoturism a rupt o conductă de gaz, în apropierea ştrandului Neptun

Data publicare: Sambata, 20 Ianuarie, 2018 Total: 2662 accesari

Risc de explozie după ce un autoturism a rupt o conductă de gaz, în apropierea ştrandului Neptun

Risc de explozie lângă ştrandul Neptun după ce un autoturism a plonjat de pe suprafaţa carosabilă, a rupt o conductă de gaz şi s-a răsturnat pe o parte, în parcarea ştrandului.

 

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 14:00 atunci când autoturismul BMW care circula în sensul giratoriu de la intrarea în parcarea ştrandului dinspre cartierul Micalaca spre centrul oraşului, a fost acroşat de către un autoturism Matiz, care se pregătea să pătrundă în sensul giratoriu.

 

În urma impactului dintre cele două autovehicule, conducătorul autoturismului BMW a pierdut controlul volanului, a părăsit suprafaţa carosabila şi a ieşit din decor pe partea dreaptă acolo unde în cădere, a rupt o conductă de gaz de suprafaţă.

 

Din fericire nici unul dintre conducătorii auto nu a fost rănit însă gazul din conducta ruptă a constituit un real pericol de explozie. MNirosul înţepător s-a simţit pe o rază de câteva sute de metri iar o simplă scânteie în apropierea scurgerii de gaz ar fi putut provoca o adevărată tragedie. Până la sosirea autorităţilor care să remedieze defecţiunea şi să oprească scurgerile de gaz, poliţiştii locali au creeat un perimetru de siguranţă astfel încât proporţiile unui eventual dezastru să fie reduse.

 

La faţa locului au sosit de urgenţă un echipaj al pompierilor dar şi echipa de intervenţie a Eon , care a oprit gazul în zonă şi au înlăturat pericolul.


Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.