Arădeanul Marius Copil amendat pentru comportament nesportiv la Australian Open

Data publicare: Sambata, 20 Ianuarie, 2018 Total: 3072 accesari

Arădeanul Marius Copil amendat pentru comportament nesportiv la Australian Open

Eliminat inca din primul tur de la Australian Open 2018, Marius Copil a avut parte de o surpriza neplacuta inainte sa plece acasa.

 

Organizatorii de la Australian Open au decis sa-l amendeze pe tenismenul nostru cu suma de 2.000 de dolari americani, potrivit unui comunicat.

 

Arădeanul Marius Copil (92 ATP) a fost sancţionat cu o amendă de 2.000 de dolari după ce a încălcat regulamentul în timpul meciului cu Gilles Simon (Franţa, 57 ATP), contând pentru primul tur al Marelui Şlem de la Australian Open.

 

Copil a fost sanţionat dupa ce a lovit puternic cu racheta de suprafata de joc, in timpul meciului cu Gilles Simon din primul tur.


Arbitrul de scaun a facut un raport dupa acest meci, iar organizatorii au revazut imaginile si au decis sa-l amendeze pe Copil pentru comportament nesportiv.

 

Potrivit regulilor de la turneele de Grand Slam, organizatorii revad fazele controversate si aplica diverse sanctiuni la cateva zile de la terminarea meciurilor.

 

Suma îi va fi retrasă lui Marius Copil din premiul pe care îl va încasa graţie prezenţei pe tabloul principal de la Australian Open, astfel că românului îi vor mai intra în cont 36.500 de dolari.