Machiajul ,,no-makeup” – ce este si ce produse cosmetice folosesti (P)

Data publicare: Vineri, 19 Ianuarie, 2018 Total: 1607 accesari

Machiajul ,,no-makeup” – ce este si ce produse cosmetice folosesti (P)

Cu siguranta ai observat deja ca majoritatea vedetelor au un ten impecabil in poze pe Facebook si Instagram insotite de hashtaguri precum #nomakeup sau #wokeuplikethis. 

Da, vrem si noi sa aratam ca ele! Cum? Secretul sta in trusa ta de machiaje si in produsele cosmetice pe care le folosesti. Machiajul ,,no-makeup” este super popular in ultima perioada si asta pentru ca se promoveaza intens un look cat mai natural! Dar o lume in care machiajul nu exista ar fi atat de neinteresanta! Unde ar fi distractia si placerea de a folosi produsele cosmetice preferate? Nu putem contesta ca fata noastra este mai luminoasa si emana dragoste de fiecare data cand aplicam machiaj. Iar frumusetea unui astfel de machiaj este tocmai faptul ca obtii aceleasi rezultate fara sa arati ca ai folosit produse cosmetice. De aceea, ,,no-makeup” este un trend care nu va disparea prea curand. Mai mult, designerii l-au introdus de atat de multe ori pe podiumuri – este ideal pentru atat de multe zone stilistice!

Asa ca am intrebat specialistii Melkior cum putem obtine un machiaj ,,no-makeup” sice produse cosmetice sa folosim. Iata care sunt sfaturile acestora!

In primul rand, ai nevoie de un fond de ten matifiant, care sa-ti ofere acel aspect de ten fin si matasos. Iar corectorul de ten (anticearcanul) nu trebuie sa-ti lipseasca. Daca ai cearcane proeminente, renunta la pensulele de machiaj si aplica-l cu degetele. Orice machiaj arata mai bine atunci cand ai un ten lipsit de imperfectiuni. Incearca fondul de ten fluid si paleta corectoare de la Melkior. Sunt foarte rezistente si ofera tenului tau un touch profesional. 

Aplica pe pleoape un fard cremos nude, pentru un machiaj al ochilorcu aspect umed. Vei obtine un look foarte sauvage, un clasic #wokeuplikethis putin mai cinematografic, care va arata foarte bine si in selfieuri. Pentru buze foloseste un luciu transparent sau foarte fin pigmentat. Produsele de la Melkior au o textura fina si confortabila, fara sa-ti lase acea senzatie lipicioasa foarte neplacuta. In plus, sunt imbogatite cu unt de Shea si Jojoba. In ceea ce priveste sprancenele, machiajul tau trebuie sa pastreze aceeasi nota. Foloseste o perie speciala ca sa le dai un aspect foarte ravasit si natural.

Acum esti pregatita pentru o noua zi! Ai un machiaj natural, care cu siguranta va trece neobservat. Frumusetea este subiectiva, dar un ten perfect, luminos si fericit va fi intotdeauna apreciat si chiar invidiat. De aceea, produsele cosmetice pe care le folosesti sunt asul pe care trebuie sa il ai intotdeauna in maneca. Investeste in produse de calitate si bucura-te de machiajul pe care ti-l doresti.