UTA începe seria meciurilor de pregătire, împotriva unei formaţii din Ungaria

Data publicare: Marti, 16 Ianuarie, 2018 Total: 2996 accesari

UTA începe seria meciurilor de pregătire, împotriva unei formaţii din Ungaria

Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc, va susţine   miercuri, de la ora 12, primul meci de verificare al iernii, în Ungaria, la Gyula. Adversară îi va fi echipa maghiară de divizie secundă din Szeged.

 

După partida de la Gyula, jucătorii UTA-ei se vor îndrepta spre Moneasa acolo unde  vor intra în cantonament timp de nouă zile.

 

Dulăul va avea în perioada de pregătire de la Moneasa un lot format din 24 de jucători. Barna, Bodea, Zamfir, Polgar, Lazăr, Manea, R. Iuga, Filaret, Dinculescu, Isac, Prună, Dobrean, Petra, Jorza, Tănase, Ghergu, Federico, Stahl, A. Iuga, Hlistei, Miculescu, Toma, Gruiescu, Buia, dar şi noul venit-atacantul  David Popa se vor antrena din greu, pe perioada întregului cantonament.


Singurii indisponibili sunt Bogdan Burlă şi Curtuiuş. Cei doi nu vor face deplasarea în cantonamentul de la Moneasa şi vor lipsi probabil pe întreaga perioadă de pregătire,  din cauza unor accidentări mai vechi.

 

Un nou meci de pregătire urmează a fi jucat de UTA, spre finalul lunii ianuarie, pe data de 27, atunci când băieţii lui Cristi Todea vor da piept cu formaţia Gloria Lunca Teuz Cermei.