Ionel Bulbuc (PNL): Wiener de la USR este la fel de inutil pentru Arad, precum a fost la Spitalul Județean

Data publicare: Marti, 16 Ianuarie, 2018 Total: 1644 accesari

Ionel Bulbuc (PNL): Wiener de la USR este la fel de inutil pentru Arad, precum a fost la Spitalul Județean

„Senatorul USR, Adrian Wiener continuă războiul cu administrația locală arădeană, pentru a-și face un pic de imagine publică, în condițiile în care prea puțini îl cunosc pe fostul manager interimar al Spitalului Județean Arad.

Cum senatorul USR nu are curaj să atace PSD-ul sau poate speră la o alianță și implicit un loc călduț în vreun viitor guvern al social-democraților, acesta s-a hotărât să sară la gâtul liberalilor arădeni care cer tuturor parlamentarilor, indiferent de culoarea politică, să facă demersuri la București pentru ca Aradul să nu piardă în continuare fondurile necesare proiectelor, investițiilor și bunei funcționări a municipiului și județului.

Wiener a găsit modalitatea perfectă să admită că nu este capabil să facă ceva concret pentru Arad prin această scrisoare deschisă. În loc să se adreseze guvernului PSD, să solicite ca acesta să trateze problemele Aradului în mod echitabil, ceea ce nu poate fi definit ca trafic de influență. Wiener se ascunde după cuvinte pompoase, fără substanță, care aduc zero rezultat pentru județul nostru. Senatorul USR uită că a fost trimis în Parlamentul României de către arădeni, uită că are o datorie morală să facă ceva pentru Arad. Se comportă ca un politruc care după ce și-a atins țelul, după ce și-a luat mandatul se urcă pe un piedestal de unde nu face altceva decât să critice și să atace.

Domnule Wiener, PNL nu este, încă, partidul de guvernământ, așa că lăsați visele de ministru al Sănătății după care tânjiți și puneți mâna să faceți ceva pentru județul care v-a trimis în Parlament!” declară Ionel Bulbuc, consilier local municipal PNL