PSD îşi deturnează al doilea premier într-un an de zile! Mihai Tudose şi-a dat demisia

Data publicare: Luni, 15 Ianuarie, 2018 Total: 1118 accesari

PSD îşi deturnează al doilea premier într-un an de zile! Mihai Tudose şi-a dat demisia

România a rămas din nou fără premier după ce Mihai Tudose a rămas fără sprijin politic din partea PSD-ALDE şi şi-a dat demisia. Situaţia este una fără precedent în Europa iar România riscă să cadă într-o adevărată criză politică.

 

Anunţul serii a fost făcut chiar de către Mihai Tudose, la ieşirea din sediul PSD, după şedinţa CEx.

Îmi reprosez ca n-am facut mai multi kilometri de autostrada, ca n-am facut mai multe spitale, plec cu fruntea sus. Nu regret nimic. Sunt vicepresedinte, locul nu imi este amenintat. Merg la Palatul Victoria sa-mi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul. M-am da jos din trabant. Maine voi vorbi cu presedintele Iohannis. Acum relatia cu Dragnea este foarte buna. Pana acum a fost tensionata ca, na, asta e…”,au fost  primele cuvinte ale  deja fostului premier Tudose, la ieşirea din sediul PSD.

 
Disensiunile între Mihai Tudose şi Liviu Dragnea au apărut după scandalul poliţistului pedofil, atunci când Mihai Tudose i-a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, Apropiată a lui Liviu Dragnea, pentru faptul că l-a minţit în legătură cu situaţia din M.A.I.


În locul lui Mihai Tudose, Liviu Dragnea îl va instala ca premier interimar pe Paul Stănescu, originar din Olt care a absolvit facultatea de Agronomie din Craiova, la Fără Frecvenţă, în timp ce lucra ca şi tractorist.

 

Marţi, Mihai Tudose va avea o întrevedere cu preşedintele României, Klaus Iohannis după care o delegaţie PSD va merge la Cotroceni pentru a propune un nume de premier.

 

Printre numele vehiculate ca având şanse mari să îi ia locul lui Tudose la palatul Victoria, este senatorul de Arad Mihai Fifor, actualmente ministru al apărării.