Răzvan Popescu şi Flick Domnul Rimă, la Târgul de Nunţi-Wedding Bouquet din Arad

Data publicare: Duminica, 14 Ianuarie, 2018 Total: 2943 accesari

Răzvan Popescu şi Flick Domnul Rimă, la Târgul de Nunţi-Wedding Bouquet din Arad

Două dintre cele mai îndrăgite voci de radio din România vor fi prezente la Arad, în cadrul unui eveniment inedit, marca Bianca Morariu PR & Events. Este vorba de Răzvan Popescu şi Flick Domnul Rimă, de la Radio ZU, care weekendul viitor, vor fi protagoniştii unui show de neuitat.

 

Cei doi vor fi moderatori în cadrul Târgului de Nunţi-Wedding Bouquet care se va desfăşura  pe 20 şi 21 ianuarie, la sala de evenimente Biavatti, situată la ieşirea din Arad, spre Chişineu Criş.


Evenimentul care se adresează viitorilor miri se află la cea de-a doua ediţie  şi întruneşte sub acelaşi acoperiş firme şi companii de prestigiu din vestul ţării, care prestează servicii din cele mai diverse, astfel că îndrăgostiţii care se pregătesc să îşi pună pirostriile îşi vor putea organiza nunta visurilor până la cele mai mici detalii, trecând pragul Târgului de Nunţi-Wedding Bouquet din Arad.

 

În cadrul târgului va fi expusă o gamă largă de oferte şi servicii pentru toate buzunarele, începând de la verighete şi rochii de mireasă până la cele mai mici detalii precum aranjamentele florale sau decoraţiunile pentru sală. Mai mult, viitoarele mirese vor avea posibilitatea de a participa la un workshop gratuit în cadrul căruia vor învăţa de la cei mai buni experţi în domeniu, cum să să îşi organizeze ziua nunţii astfel încât să scape de stres şi bătăi de cap iar evenimentul să fie unul reuşit.

 

Alături de Răzvan Popescu şi Flick Domnul Rimă, pe scena evenimentului vor urca şi alţi invitaţi surpriză despre care organizatoarea  Bianca Morariu, spune că vor crea o atmosferă de neuitat.


Cei care vor călca pragul Târgului de Nunţi- Wedding Bouquet din Arad,  vor participa la o tombolă inedită cu premii de excepţie. Norocoşii se vor alege cu premii special pregătite pentru marele eveniment al nunţii, cum ar fi şedinţe foto, buchete de mireasă, costum de mire, voaluri pentru mirese, vouchere valorice începând de la 500 lei şi multe alte surprize. 



O atmosferă de vis, servicii de calitate, premii, distracţie şi multe alte surprize, pot fi găsite doar la  Târgul de Nunţi-Wedding Bouquet din Arad, pe data de 20 şi 21 ianuarie.