Tragedie evitată pe Calea Radnei, acolo unde acoperişul unei case, s-a prăbuşit pe trotuar

Data publicare: Sambata, 13 Ianuarie, 2018 Total: 3306 accesari

Tragedie evitată pe Calea Radnei, acolo unde acoperişul unei case, s-a prăbuşit pe trotuar

Incident mai puţin obişnuit, petrecut sâmbătă, pe Calea Radnei acolo unde, acoperişul unei case vechi s-a prăbuşit iar  bucăti mari din acesta s-au prăbuşit pe trotuar.

 

Casa în interiorul căreia funcţionează sediul unei firme de comerţ şi distribuire a materialelor din piatră, nu este locuită iar în jurul orei 15.00, atunci când s-a produs  întreg incidentul, magazinul era închis. Numai vremea urâtă de afară şi norocul au făcut ca în momentul prăbuşirii acoperişului, nimeni să nu treacă pe trotuar şi să fie rănit pentru că în zonă este amplasat şi supermarketul LIDL, frecventat de o mulţime de oameni.

 

Structura veche din lemn dar şi sutele de ţigle căzute pe trotuar puteau fi fatale oricui ar fi avut ghinionul să treacă în momentul prăbuşirii pe lângă casă.

 

 

La faţa locului au sosit de urgenţă pompierii care i-au ajutat pe proprietari să demoleze complet acoperişul şi să înlăture astfel întreg pericolul. Zona a fost împrejmuită iar proprietarii magazinului au intervenit cu roabe şi lopeţi pentru degajarea trotuarului.