Bronz pentru Irina Rus şi CSM Arad, în cadrul Cupei României la tenis de masă

Data publicare: Sambata, 13 Ianuarie, 2018 Total: 3622 accesari

Bronz pentru Irina Rus şi CSM Arad, în cadrul Cupei României la tenis de masă

CSM Arad începe noul an în forţă iar rezultatele nu se lasă aşteptate. Tânăra jucătoare de tenis de masă, Irina Rus, legitimată la CS Municipal Arad, a avut o evoluţie de excepţie în cadrul Cupei României de la Buzău, reuşind să cucerească medalia de bronz la categoria junioare II.

 

Sportiva arădeană, pregătită de Cristian Dodean a avut o evoluție apreciată, părăsind competiția în semifinale, acolo unde, după un meci de care pe care, desfăşurat împotriva sportivei Camelia Mitrofan, de la CS Farul Constanța, a cedat cu greu, scor 2-3.

 

O altă sportivă legitimată la CSM Arad a avut un parcurs remarcabil care nu poate fi trecut cu veredea. Tot în cadrul categoriei junioare II, Adela Strună a izbutit să avanseze între primele 16 jucătoare ale competiţiei

 

Din partea CSM-ului din Arad au mai evoluat şi sportivele Andreea Neamțu și Mădălina Orban  care au încheiat grupele de calificare pe locul 3, obţinând fiecare câte o victorie și două înfrângeri.

 

Cupa României la Tenis de masă continuă şi sâmbătă, atunci când sportivele de la categoria "junioarele I" îşi vor disputa supremaţia în cadrul competiţiei. În cadrul categoriei Junioare I, CSM Arad va alinia la start toate cele patru jucătoare mai sus amintite.