Grav accident în Bujac! Un taxi Logan dat peste cap de o şoferiţă neatentă!

Data publicare: Joi, 11 Ianuarie, 2018 Total: 5842 accesari

Grav accident în Bujac! Un taxi Logan dat peste cap de o şoferiţă neatentă!

Arad: Joi dimineaţa, în jurul orei 08:10, un grav accident de circulaţie s-a produs în cartierul arădean Bujac, la intersecţia străzilor Măgurei cu Petru Maior.

 

În accident au fost inplicate două autoturisme, un VW Passat condus de o şoferiţă în vârstă de 40-45 de ani, şi o Dacia Logan.

 

Dacia logan era un taxi de la firma Europa, acesta circula pe strada Petru Maior, stradă cu prioritate, iar la intersecţia cu strada Măgurei, a fost luat din plin de şoferiţa VW Passat care nu a respectat semnul STOP .

 

În urma impactului, Loganul a fost proiectat pe spaţiul verde situat între şosea şi trotuar, după ce a fost dat peste cap.

În autoturismul Dacia Logan se aflau două persoane, şoferul şi un pasager (femeie), şoferul taximetrului alegându-se cu o fractură deschisă la braţ.


Conducătoarea VW Passat, cea care este şi vinovată se pare din primele cercetări, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 00% allcoolemie.


 

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Rutieră şi un echipaj de la SMURD, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.